banner
Categorii
Oferta speciala
PICON HIDRAULIC pt. BULDOEXCAVATOARE JCB
Newsletter
Copyright

Conditii generale de utilizare al website-ului www.pieseutilaje.ro


Acest website este proprietate al companiei SC Nuevo Construct SRL, iar drepturile de autor asupra textelor, imaginilor, designului, bazelor de date, logo-ului si fisierelor grafice, apartin in totalitate acesteia.

Datele si informatiile prezentate in website-ul www.pieseutilaje.ro au scop informativ si pentru promovarea companiei Nuevo Construct SRL.

Prin prezenta, va autorizam sa viuzualizati informatiile de pe website-ul www.pieseutilaje.ro, numai in scop informativ.

Reprezentantii companiei isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara preaviz.

Toate textele, imaginile, designul, bazele de date, logo-ul si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare, si nu pot fi reproduse, traduse sau utilizate fara acordul expres in scris al reprezentantiilor SC Nuevo Construct SRL. 

Incercarile de orice natura de modificare a imaginilor si informatiilor din prezentul website da dreptul unilateral si neechivoc, ca reprezentantii Nuevo Construct SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Deasemenea daca vom fi sesizati despre incalcarea drepturilor de autor vom demara o ancheta pentru a solutiona problemele aparute si remedierea in cel mai scurt timp al acestora.

Nuevo Construct SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli de utilizare a website-ului in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara o anuntare in prealabil.


Absolvirea de garantie

Nuevo Construct SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru erori sau omisiuni in aceste materiale.

ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE "CA ATARE", FARA NICI UN FEL DE GARANTIE, FIE EXPRESA SAU IMPLICITA.

O persoana fizica sau juridica care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integral pentru eventualele pierderi suferite. 

Nuevo Construct SRL nu garanteaza acuratetea sau completitudinea informatiilor, a textului, grafica, link-urile sau alte note continute in aceste materiale. 

Nuevo Construct SRL nu va fi raspunzator pentru orice daune speciale, indirecte, accidentale sau importante, inclusiv venituri fara limite, pierdute sau profituri pierdute, care pot rezulta din utilizarea acestor materiale. 

Informatia de pe acest server poate fi supusa schimbarii fara aviz prealabil si nu reprezinta un angajament viitor din partea reprezentantiilor Nuevo Construct SRL


Daca considerati ca conditiile de utilizare prezentate mai sus, sunt inacceptabile pentru dumneavoastra, ne cerem scuze si va rugam sa nu continuati exploatarea datelor si informatiilor prezentate pe acest website.


Reprezentant Legal al SC Nuevo Construct SRL - Gabriel Sabau - Administrator